Besplatna dostava!
Prijavi se
Zimske termo helanke - tople i udobne - Ženske Helanke

Zimske termo helanke - tople i udobne

Autor: Olivera Jevtić; Kategorija:

06.12.2021.

Birajte helanke sa visokim strukom tako da zima ne može da dopre do vašeg tela. Znate kako mame vole da nas opominju da ne idemo sa golim stomakom i leđima. Uz par helanki sa visokim strukom ćete rešiti maminu zabrinutost a ujedno ćete se rešiti i zime.

Zimske helanke - toplo, moderno i udobno
Podignite ruku ako posedujete par helanki, ili možda nekoliko, zapravo živite u njima. Bez obzira da li ih nosite sa bademantilom, omiljenim toplim čarapama, da li volite da uskočite u omiljene čizme i nositie ih na posao, ili ste ih ipak rezervisali za kućni trening, helanke su jedne od najprilagodnijih stvari u ormaru. Ali čak i sa najmekšim, najdužim parom možete se osećati kao da ništa ne nosite ako izađete napolje tokom hladnih meseci. Kako izabrati helnake za zimu, u kojima će vam biti udobno i toplo a ujedno ćete se osećati moderno?
Pročitejte naše savete i osetite toplinu dok koračate kroz sneg.

Birajte helanke sa visokim strukom tako da zima ne može da dopre do vašeg tela. Znate kako mame vole da nas opominju da ne idemo sa golim stomakom i leđima. Uz par helanki sa visokim strukom ćete rešiti maminu zabrinutost a ujedno ćete se rešiti i zime.

Kako su i cirkulacija i udobnost na prvom mestu, pri odabiru garderobe morate da ispunite par zahteva. Odeća treba da bude lagana i da ne ide previše uz telo. Unihop čarape umeju da budu jako neprijatne, pogotovo ako su pritegnute uz noge. Većina oseća svrab tokom čitavog dana i to zaista može poremetiti vaše raspoloženje. Umesto njih odaberite par tankih helanki. Prijatan mateijal će vam pružati udobnost tokom čitavog dana.

Helanke za trening su idealne za slojevito oblačenje zbog materijala koji se brzo suši. Tokom hladnih dana u kombinaciji sa debelom garderobom često dođe do preznojavanja. Kada na to dodamo vetar i zimu ozbiljno možemo da ugrozimo svoje zdravlje. Zato je potrebno da i ukoliko dođe do preznojavanja, da je garderoba kvalitetna i da može lako da se osuši a za to je potrebna minimalna cirkulacija vazduha u kombinaciji sa temperaturom našeg tela. Zato su helanke za trening idealne u hladnim uslovima.

Helanke za zimu moraju biti dugačke, tako će vam grejati noge celom dužinom. Helanke u kombinaciji sa dugačkim džemperom i čizmama su idealna kombinacija za zimu. Odlična je za sve prilike, bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili noćni izlazak sa prijateljima, pruža vam eleganciju pored već spomenute udobnosti.

Često se pitate kako da iskombinujete toplu a modernu odeću za posao. Helanke su i ovde pravi izbor. Kožne helanke, ili imitacija kože je uvek odličan način da osvežite klasičnu odeću i dosadne kombinacije. Tople su i savršeno stoje popularne čizme preko kolena. Nemojte da dopustite da vas zimska moda ograniči u odabiru savršene kombinacije.

Ponekad sve što želimo da nosimo u zimsko doba su udobne i tople helanke. Jednom kad uđete u par helanki, postavićete pitanje da li ćete ikad posegnuti za farmerkama tokom hladnih meseci. Zimska sezona je uvek izazovna, kada je u pitanju oblačenje. Vodite se pravilom da vam bude udobno ali nemojte zaboraviti na modu. :)

Izvor:Ženske Helanke

Loading