besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Vodič o push-up helankama – Kako do izvajanog tela bez odlaska u teretanu

Zanima te da li je moguće imati izvajanu siluetu bez mukotrpnog treniranja? Da, jeste! Saznaj kako u našem vodič o push-up helankama!

Nisi baš verni korisnik teretane? Možda si trenirala u kontinuitetu jedan period, pa si napravila pauzu koja se odužila? Ili, voliš da treniraš, ali želiš da tokom treninga nosiš helanke za vežbanje koje će dodatno da ti poboljšaju izgled zadnjice i nogu?

O kojoj god situaciji da se radi, push-up helanke ili TikTok helanke (kako su takođe nazvane, zbog istoimene društvene mreže na kojoj su postale posebno popularne) su definitivno nešto u šta treba uložiti, ukoliko želiš da izvajano telo imaš odmah!

Obzirom da je ovaj model helanki jedan od naših najprodavanijih, mi smo želeli da im posvetimo ovaj tekst kako bismo dočarali njihove fantastične efekte svim damama koje bi rado želele da ih nose, ali nisu sigurne da li je to pravi izbor za njih.

Zato, odmah na početku kažemo: da, jesu za tebe! A niže u tekstu ćeš saznati i zašto!

ŠTA SU PUSH-UP ILI TIKTOK HELANKE?

Modni stručnjaci smatraju da je odeća ranije bila dizajnirana isključivo sa namerom da nam zaštiti telo. Potom je odevanje i kupovanje garderobe preobraženo i obuhvaćeno pojmom “moda” – koji ukazuje da odeća može biti i sredstvo našeg ličnog izražavanja ili isticanje naše prirodne lepote.

Tako je došlo i do popularnosti push-up helanki, jer su one jedan od retkih komada garderobe koji momentalno utiče na oblik tela, naglašavajući prirodne obline, a prikrivajući “nesavršenosti” tela. Ove helanke sadrže posebno dizajnirane šavove i silikonske neprimetne umetke koji podižu zadnjicu i ističu donji deo tela, čime je ženska figura izvajana na način koji prirodno izgleda, tj. prateći prirodne linije tela. 

PUSH-UP HELANKE: “MAGIČNE”HELANKE

Push-up helanke su postale neizostavnih deo modnog trenda 2022. godine zahvaljujući svom trenutnom efektu poboljšanja izgleda nogu i zadnjice. Ovaj model se zato i smatra ženskim helankama koje donose “magičan efekat” – jer je napravljen od kvalitetnog materijala koji “drži sve na mestu”, a dok istovremeno ističe izgled donjeg dela tela.

tiktok helanke tamno sive 2
Push-up efekat helanki

Materijal od kog su uobičajeno napravljene je pamuk sa velikom fleksibilnošću. Zbog svoje rastegljivosti, materijal je prijatan za nošenje, omogućava slobodu pokreta, ne steže i ne spada. Prilagođene su svim aktivnostima, tako da ne moraš da brineš o njihovoj izdržljivosti ili prozirnosti. Takođe, mogu ih nositi žene različitih dobi, jer su udobne i podobne za svaku radnju – unutra ili napolju. 

RAZLIČITE VARIJANTE PUSH-UP HELANKI

Ovaj model ženskih helanki je kao stvoren za sve dame koje ne vide sebe u teretani, a žele savršenu figuru. Takođe, u njima mogu uživati i dame koje vole da treniraju, jer će još više naglasiti sav učinak redovnih treninga!

Zbog njihove prijatnosti, push-up helanke se mogu nositi tokom odmaranja ili lagane šetnje, ali i tokom kardio treninga, trčanja u parku, joga časova. Njihova namena zavisi samo od tvojih želja!

Na online tržištu danas su prisutne mnoge njihove varijante, a na našem sajtu je prisutno nekoliko modela – push-up helanke sa posebnim dizajnom u obliku pčelinjeg saća, push-up helanke napravljene od sjajnog materijala i kompleti za treniranje, koji se sastoje og raznobojnih TikTok helanki i topa.

1. TIK-TOK PUSH-UP HELANKE SA DIZAJNOM U OBLIKU PČELINJEG SAĆA

Untitled Design 2 2
Svetlo sive Tik-Tok helanke

Ovaj model je definitivno najprodavaniji zbog specijalnog dizajna koji je stvara poseban osećaj lakoće i prijatnosti tokom nošenja. Ako se pitaš uz šta bi mogla da ih nosiš, evo naših predloga:

    • Za sportsku aktivnost: Odlično se kombinuju da sportskim topom ili bodi majicom.

    • Za ostale aktivnosti: Mogu da se nose uz širi duks sa kapuljačom, kako bi donji deo tela bio naglašen, ali ne i u prvom planu.

2. PUSH-UP HELANKE ZA TRENING

IMG 8633
Push-up helanke za trening

Ovaj model helanki je pogodan za sve dame koje se najbolje osećaju u crnim modelima, pre svega, zbog boje koja se lako kombinuje, a i utiska uže figure koji crna boja inače stvara. Mi predlažemo da se nose za:

    • Sportsku aktivnost: Uz sportski top svetlije boje ili crop top na kratke rukave.

    • Ostale aktivnosti: Možeš da ih kombinuješ uz širu košulju i džemper na raskopčavanje ili teksas jaknu.

3. KOMPLETI ZA TRENIRANJE

IMG 0241 1
Sportski komplet helanke i top

Kompleti koji se sastoje od helanki i top na duge ili kratke rukave su hit među damama, pogotovo tokom toplijih delova godine. Ova kombinacija olakšava biranje outfita za dan, jer sadrži gornji i donji deo!

Oba dela su neprovidna i napravljena od ultra ugodnog materijala, tako da možeš samouvereno da koračaš u njima. Lako mogu da se kombinuju sa dužom kožnom jaknom, teksas jaknom ili duksericom.

PUSH-UP HELANKE: TREND ČIJI DEO TREBA DA BUDEŠ

Kao što je već rečeno na početku teksta, moda se konstanto menja – pre je služila za zaštitu tela, dok je danas ona izraz slobode izbora. Zato, ako do sada nisi ulagala u push-up ili TikTok helanke, a želela bi, mi te pozivamo da ih probaš, jer nisu bez razloga toliko popularne! Odaberi svoju omiljenu boju i model, poruči danas i uživaj u svojoj novoj silueti na sledećem treningu!

SAZNAJ PRVA ZA SVE POPUSTE I AKCIJE!

Takođe, pozivamo te da zapratiš naše Instagram i Facebook profile, kako bi bila među prvima koji će saznati sve o našim novim modelima, popustima i akcijama. Takođe, na našim profilima ohrabrujemo sve naše korisnice da nam šalju utiske i slike u helankama, kako bismo podelili njihove komentare sa drugim devojkama. Gradimo zajednicu zadovoljnih korisnica, pa se nadamo da ćeš i ti biti deo nje!

I ne zaboravi, tu smo za sva tvoja pitanja!