besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Kako kombinovati helanke zimi – 8 predloga kako da zasijaš za praznike

Pročitaj naš mini vodič o tome kako kombinovati helanke zimi i kako da postaneš prava zvezda tokom praznika!

Kožne helanke i helanke zvoncare sa šlicem, push-up i helanke za fitnes, termo i pamučne helanke – postoji toliko modela koji mogu svaku devojku da privuku. Ženske helanke su toliko raznovrsne da se mogu kombinovati uz niz drugih modnih komada, a istovremeno su i izuzetno udobne. Zato, ako si poželela da ih nosiš i tokom predstojećih praznika, ali nemaš ideju kako kombinovati helanke zimi da bi izbegla sportski izgled, mi smo tu da pomognemo!

U ovom tekstu ćemo pojasniti kako možeš crne pamučne, termo, kožne i helanke zvoncare da nosiš i preko dana i uveče, a da pritom izgledaš super moderno. Pročitaj do kraja naš kratak vodič o tome kako kombinovati helanke zimi sa ostalom odećom, isprobaj par dnevnih i večernjih predloga, i obećavamo ti da ćeš se osećati kao prava zvezda praznika!

1. CRNE PAMUČNE HELANKE

Dnevna varijanta: crne pamučne helanke + tunika + čizme

Crne pamučne helanke uz malo dužu tuniku mogu biti super udobna varijanta za sve devojke koje vole casual, ali moderan stil. Ovaj model ženskih helanki se može nositi uz čizme, cipele ili patike, pre svega, jer su crne i udobne, pa su baš zato pogodne za različite kombinacije.

Zanimljivi aksesoari poput šešira ili upadljivog prstenja mogu odlično upotpuniti tvoju dnevnu kombinaciju. Ovakav boho i casual stil odgovara svim devojkama koje žele da uvek lepo izgledaju, bez da imaju puno vremena na raspolaganju.

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401935
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 9

Večernja varijanta: crne pamučne helanke + košulja + cipele na štiklu

Ako želiš udobniju kombinaciju u večernjem izlasku, preporučujemo da upariš dužu košulju ili blejzer sa crnim pamučnim helankama. Biraj helanke koje nisu prozirne i čija je boja postojana, kako bi celokupan izgled bio trendy.

Cipele ili plitke čizme na štiklu će pružiti dozu elegancije celom look-u, pogotovo ako uz njih nosiš i torbicu preko ramena sa npr. lancem ili upadljivim printom. Takođe, ovaj izgled odlično funkcioniše i uz otvorene cipele, pa proceni koja obuća ti najviše odgovara na osnovu toga kakav događaj je u pitanju. Ali, za koju god obuću da se odlučiš, sigurni smo da ćeš izgledati svetski!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401936
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 10

2. KOŽNE HELANKE

Dnevna varijanta: kožne helanke + oversized duks + patike

Kožne helanke su savršen modni komad ako želiš da se posebno istakneš na događaju na kom se nalaziš. Ukoliko ih kombinuješ sa širokim duksem sa ili bez kapuljače, patikama i tašnom srednje veličine, postižeš izgled urbane devojke koja deluje kao da se nije previše obazirala na to šta će obući, a ipak izgleda odlično.

Obrati pažnju na boje, tako da iskombinuješ tri boje najviše. Na taj način postižeš da tvoj dnevni stil bude urban, ali sveden i otmen. Ako dodaš elegantan ili minimalistički kaput na ovu kombinaciju, bićeš prava fashion ikona gde god da si se zaputila!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401937
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 11

Večernja varijanta: kožne helanke + svetlucavi top + cipele na štiklu

Kožne helanke su apsolutni hit za sve vrste večernjih ili noćnih izlazaka. Naš predlog je da im „pojačaš“ utisak pomoću svetlucavog topa, upadljive majice ili košulje sa printom uz malu clutch torbicu. Takođe, možeš da dodaš lančić ili narukvice kako bi objedinila ceo izgled i ostavila baš „million dollar baby“ utisak!

Ovo je prava šik kombinacija za smelije dame koje žele da privuku svu pažnju! Takođe, ako želiš da nosiš helanke za proslavu dočeka Nove Godine, ovo bi bila kombinacija koju bismo mi favorizovali.

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401938
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 12

3. TERMO ZIMSKE HELANKE

Dnevna varijanta: termo helanke + džemper + grejači + duboke cipele

Termo helanke su savršen izbor za svaku aktivnost po hladnom vremenu. U slučaju da ideš u šetnju, kupovinu ili zbog nekih drugih obaveza moraš da provedeš malo više vremena napolju po minusu, termo helanke će te čuvati tokom tog perioda.

Naš predlog je da ih nosiš sa grejačima za noge ili dubokim čarapama i džemperom. Ovom kombinacijom postižeš prijatnost i opuštenost, a istovremeno si zaštićena od zime i izgledaš kul. Uz ovu kombinaciju ćeš biti prava zimska lepotica!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401939
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 13

Večernja varijanta: termo helanke + mini suknja + džemper + plitke čizme na štiklu

Planiraš da izađeš u provod i rado bi nosila svoju omiljenu mini suknju, ali je prehladno za nju? Mi kažemo da je nosiš uz termo helanke, pa hladno vreme nećeš ni osetiti! Mnoge devojke nose termo helanke umesto najlon čarapa tokom hladnih meseci – zašto ne bi i ti?

Ne odriči se svojih omiljenih komada, samo zato što je zima. Savetujemo te da iskombinuješ svoju mini suknju uz džemper, blejzer i plitke čizme na štiklu – onda si spremna za svoj zimski izlazak, bilo da je u pitanju sedenje u zimskoj bašti kafića pod grejnim lampama ili ispijanje kuvanog vina na trgu!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401940
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 14

4. HELANKE ZVONCARE

Dnevna varijanta: helanke zvoncare + duks + patike

Helanke zvoncare su u poslednje vreme postale poprilično popularne i mogu se često videti i u kombinacijama svetskih influenserki. Posebne su zahvaljujući šlicu koji obično stoji napred ili sa strane, i najčešće se mogu videti u crnoj boji.

Ukoliko želiš da ih oprobaš u svom svakodnevnom stilu, iskombinuj naše zvonaste helanke sa duksom i upečatljivim patikama koje će malo „začiniti“ celu kombinaciju. Isprati ovaj novi trend, ali istovremeno se osećaj prijatno i udobno!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401941
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 15

Večernja varijanta: helanke zvoncare + majica sa printom + blejzer + kratke čizme na štiklu

Helanke zvoncare mogu da se nose u niz kombinacija, i zahvaljujući svom unikatnom dizajnu, daju poseban utisak svakom izgledu. Ovaj model ima duboki struk, super su rastegljive, pa možeš da ih nosiš preko majice, bez opterećenja da će se ona ocrtavati.

Zato, ako želiš da svoj večernji izgled podigneš na nov nivo, možeš da nosiš helanke zvoncare uz majicu sa printom, blejzerom i efektnim kratkim čizmama na štiklu – i tako ćeš apsolutno dominirati u svakoj prilici, a osećaćeš se savršeno!

kako kombinovati helanke 8 zimskih predloga kako da zasijas za praznike 9401942
Kako kombinovati helanke zimi - 8 predloga kako da zasijaš za praznike 16

PORUČI OVE MODELE UZ BESPLATNU DOSTAVU NA ZENSKEHELANKE.RS

Dopali su ti se naši predlozi kako kombinovati helanke tokom praznika, ali ne poseduješ helanke predložene za određenu kombinaciju? Nema problema, jer možeš da ih naručiš kod nas! Svi modeli iz teksta su dostupni na našem online shop-u, uz besplatnu dostavu.

Naruči danas svoj omiljeni model ili više njih i uštedi, a istovremeno omogući sebi da, poput svetskih influenserki, budeš šik tokom cele zime!