besplatna dostava na sve porudžbine iz srbije

Zašto su helanke najbolji izbor za aktivnosti na otvorenom!

a woman wearing leggings and sports bra while stretching her legs

Kada je reč o aktivnostima na otvorenom poput planinarenja, vožnje bicikla, trčanja, šetnje ili vežbanja na ulici, pravi outfit je ključan za udobnost i performanse. Za žene helanke su najbolji izbor za takve aktivnosti. Ne samo da su udobne i jednostavne za kretanje, već takođe pružaju podršku i pokrivenost, što ih čini savršenim izborom za svaku avanturu na otvorenom.

PUSH-UP HELANKE

Jedna vrsta helanki koja je nedavno postala popularna su push-up helanke. Ove helanke su dizajnirane da naglase vaše obline, dajući vam laskav i samopouzdan izgled. Takođe pružaju dodatnu podršku i kompresiju, što ih čini sjajnim izborom za aktivnosti visokog intenziteta poput trčanja i vožnje bicikla.

Push-up Helanke

BICIKLISTIČKE HELANKE

Biciklističke su još jedna vrsta helanki koja je savršena za toplo vreme. One su kraće u dužini od klasičnih helanki, završavajući iznad kolena, što ih čini sjajnim izborom za aktivnosti na otvorenom kada je toplo. Biciklističke helanke dolaze u različitim stilovima i dizajnima, tako da možete lako pronaći par koji odgovara vašem ličnom stilu.

Biciklističke Helanke

3/4 HELANKE / KAPRI HELANKE

Kapri helanke su slične biciklističkim, ali su malo duže, završavajući ispod kolena. Pružaju više pokrivenosti od biciklističkih, što ih čini sjajnim izborom za aktivnosti koje zahtevaju više podrške, poput planinarenja i vežbanja na ulici. Kapri helanke su takođe dobar izbor za one koji preferiraju skromniji izgled.

3/4 Helanke / Kapri Helanke

KLASIČNE HELANKE PUNE DUŽINE

Naravno, klasične helanke su uvek sjajan izbor za bilo koju aktivnost na otvorenom. Pružaju punu pokrivenost i podršku, čineći ih veoma svestranim i udobnim izborom. I najbolji deo? Helanke se lako uklapaju sa bilo kojom majicom ili topićem, što ih čini odličnim izborom za bilo koji outfit.

Klasične helanke pune dužine

NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU KOD HELANKI ZA OUTDOOR AKTIVNOSTI

Ali kada je u pitanju izbor helanki za aktivnosti na otvorenom, važno je obratiti pažnju na kvalitet materijala. Helanke treba da budu napravljene od vrhunskog, prozračnog materijala koji omogućava cirkulaciju vazduha i da ne zadržavaju znoj. To osigurava da ostanete hladni i suvi čak i tokom najintenzivnijih treninga. Potražite helanke napravljene od materijala poput najlona, likre ili poliestera, koji su lagani, izdržljivi i ne zadržavaju znoj.

U zaključku, ženske helanke su savršen izbor za bilo koju aktivnost na otvorenom, uključujući planinarenje, vožnju bicikla, trčanje, hodanje i ulične vežbe. Bez obzira da li birate push-up helanke, biciklističke, kapri helanke ili klasične helanke, obavezno izaberite visokokvalitetni materijal koji je prozračan i udoban. Sa pravim parom helanke, možete izgledati i osećati se najbolje tokom svake avanture na otvorenom.