besplatna dostava za celu srbiju

Šta su helanke za jogu

Najbolje helanke za jogu – Učinite relaksaciju lakšom uz prave helanke – Joga helanke treba da budu udobne i prijatne

Helanke su postale trend u svetu mode poslednjih nekoliko godina. Žene ih nose na jogu, ostale treninge i za druženje jer su jednostavne i udobne. Trend helanki za jogu ide toliko daleko da zapravo privlače više pozornosti na jogu nego na bilo koji drugi aspekt same prakse. Možda su slavne osobe zapravo te koje su dodale novo značenje ovoj svakodnevnoj stvari ili nas gomila sjajnih slika devojaka u uskim helankama za jogu tera da razmišljamo o vežbanju i zdravim životnim ciljevima kad god ih vidimo na internetu. U svakom slučaju, helanke za jogu ogroman su deo naše ležerne svakodnevne kombinacije!

Želimo da vam istaknemo razliku između običnih modnih helanki i joga helanki. Ujedno smo vam napravili poseban izbor najpopularnijih pari helanki. Hajde da ih pogledamo.

ŠTA TREBA DA ZNAŠ KADA BIRAŠ JOGA HELANKE?

Želiš da uvedeš jogu u svoj život? Prvo što treba da nabaviš je oprema za jogu. Srećom, nije potrebno mnogo ulaganja kako bi se posvetila treningu. Sve što ti je potrebno je udobna podloga za jogu, udobne i elastične joga helanke i raspoloženje.

Joga funkcioniše tako da većinu vremena treba da usporiš, duboko udahneš i daš telu vremena da se odmori. U tim trenutcima sigurno ćeš želeti elastičan i udoban materijal na telu. Helanke moraju biti lagane kako bi u potpunosti bila spremna za meditaciju.

1. Helanke moraju biti elastične i udobne kako bi mogla da uživaš u vežbama istezanja i vežbama disanja bez ikakvih muka. 

2. Joga podrazumeva raznovrsne joga poze zato je bitno da nađeš helanke sa visokim i širokim strukom koji ravno leži na tvom torzu kako bi izbegla navlačenje helanki.

NAJPOPULARNIJI MODELI JOGA HELANKI

Helanke nosimo gotovo svaki dan, za odlazak u kafić, na vežbanje ili za slaganje slatke casual kombinacije za ručak. Na prvi pogled možeš da pomisliš da su helanke za jogu ista stvar. Odnosno, dok ne pokušaš da uradiš Pas koji gleda dole-pozu… Da, definitivno nije isto.

Helanke za jogu su dizajnirane za fitness i pokretljivost, dok su helanke često samo za modu. Helanke za jogu moraju biti neprozirne, od debljeg materijala, rastegljive i da upijaju znoj.

1. Sportske Helanke za Trening

Ove helanke su odlične za jogu. Veoma su elastične i udobne. Imaju duboki struk tako da vam neće spadatai tokom treninga a ujedno su jako savitljive. 

Pogledaj helanke za trening ovde

2. Sportske Ženske Push-Up Helanke

Takođe, helane dubokog struka. Sigurni smo da ćeš se zaljubiti u udoban kroj, meku tkaninu uživaćeš u njima bilo da si krenula na jogu, fitness ili pilates.

Pogledaj push-up helanke ovde

3. Sportski Ženski Komplet Helanke i Top na Bretele

U ovom kompletu ćeš sigurno uživati tokom joaga-seanse. Napravljen je od prijatnog materijala koji ne zadržava znoj. Jako je elastičan i prijatno prijanja uz tvoje telo. 

Pogledaj sportske komplete ovde

PREDNOSTI I MANE JOGA HELANKI

Joga helanke nisu ekskluzivne za jogu, ali su svakako najbolje dizajnirane pantalone za vežbanje joge.

Ključna razlika između helanki i joga helanki je debljina i rastegljivost tkanine, kao i pojas. Helanke za jogu obično su deblje i izdržljivije, tako da nisu prozirne dok se krećete. Stisnute su u struku ali se opuštaju kako se spuštate u različite poze.

Prednosti:

– Ne provide se 

– Ostaju na mestu tokom vežbanja ili joge, ali se ipak kreću sa telom

– Udobnije su od pantalona ili trenerki

– Zadržavaju njihov prvobitan oblik

– Upijaju znoj

– Deblji i jači pojas

Mane:

– Skuplje su od običnih helanki (ali traju duže)

Nadamo se da smo uspeli da ti pomognemo u odabiru helanki za jogu a ujedno i da ukažemo na razlike između običnih helanki i helanki koje su pravljene specijano za jogu ili slične treninge. Ako imaš dodatna pitanja kontaktiraj nas preko kontakt forme ili društvenih mreža, mi smo uvek dostupni.

Namaste!