besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Pamučne helanke – Savršen izbor za svaki dan

Svaka žena mora da poseduje pamučne helanke u svom ormanu, jer su one savršen izbor kada uživamo u udobnosti svog doma.

Pamučne helanke se najčešće nose u crnoj i sivoj boji, ali ih ima i u drugim bojama. Mogu biti dubokog ili plitkog struka. Žene i devojke ih baš vole zbog elastičnosti i udobnosti koje pružaju prilikom obavljanja svakodnevnih poslova.

Kvalitetne pamučne helanke su savršen izbor odeće za udobnost doma, uživanje ili sportske aktivnosti. Ono što izdvaja ove helanke u odnosu na helanke od drugih materijala je to što su jako udobne i jeftine. I zaista, pamučne helanke su verovatno najudobniji i najpopularniji komad odeće kod žena, jer se u pamučnim stvarima osećamo najprijatnije. Međutim, pamučne helanke nisu pogodne za sve okolnosti i prilike. Iako najviše volimo da ih nosimo dok radimo po kući, čitamo knjigu ili se igramo sa decom, treba obratiti pažnju na to da one nisu pogodne za posao, odlazak u teretanu ili za formalne prilike. Pamučne helanke su jako rastegljive, ali to dolazi sa cenom, a ta cena je da mogu da se provide ako se previše rastegle.

Kako izabrati najbolje pamučne helanke.

1. Izaberite CRNE pamučne helanke

Ako ste ljubitelj helanki, svesni ste da dolaze u svim mogućim bojama. Crne pamučne helanke izgledaju mnogo elegantnije i profesionalnije od bilo koje druge boje, a ređe ćete skrenuti pažnju na to da su u stvari odeća za slobodno vreme.

2. Uverite se da su vaše helanke kvalitetne.

Pamučne helanke lošijeg kvaliteta često izblede nakon pranja ili dva. Uložite u par helanki koje neće izbledeti u mašini za pranje veša i pažljivo ih perite da bi uvek bile u odličnom stanju.

– Okrenite helanke iznutra i koristite deterdžent za crni veš kada ih perete. Ovo će vam pomoći da sprečite da vaše helanke izgledaju istrošeno i izbledelo.

3. Obavezno nosite pamučne helanke koje se ne provide

U prodavnicama i na pijacama se mogu naći jeftine pamučne helanke koje su često lošeg kvaliteta i jako tanke, tako da bi trebali da obratite pažnju i uložite u par pamučnih helanki koje se ne provide.

– Zategnite tkaninu rukama. Ako kroz razvučenu tkaninu vidite kožu, to je znak da potražite pamučne helanke na drugom mestu.

Ekspertski savet

„Trik koji ja koristim: savijem se i gledam u ogledalo da vidim da li su helanke providne. Ako ne prođu taj test, neću ih nositi!“ Olivera

4. Nosite donji veš u boji pamučnih helanki

Ukoliko planirate da nosite crne pamučne helanke, zaista ne treba nositi beli ili rozi donji veš. Pratite jednostavne modne smernice i ostavite donji veš u drugim bojama. Neke devojke i žene vole da nose tange na usku odeću da se ne bi ocrtavali rubovi običnih gaćica, iako je ovo totalno u redu za helanke od mokre likre ili kože, ipak ne preporučujemo da se tange nose na pamučne helanke.

Kao što smo već rekli, preporučujemo crne pamučne helanke koje su po mišljenju mnogih dama najbolji i najsigurniji izbor. Nemojte se plašiti da isprobate razne kombinacije i zakoračite samouvereno gde god pođete.

Nemojte da zaboravite da je crna boja uvek u trendu, pogotovo kada je moda u pitanju. Pored toga, crna odeća sužava tako da su crne pamučne helanke odličan izbor ukoliko želite da izgledate mršavije.