besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Kako nositi kožne helanke

Želite da izgledate elegantno i sa stilom, ali ne znate ili niste sigurne šta možete kombinovati kako nositi kožne helanke? Pročitajte naš članak i saznajte smernice za idelane kombinacije sa kožnim helankama.

Svaka žena, bez obzira na godine, želi da izgledna sjajno i privlačno. Takav svestran komad odeće, poput kožnih helanki, pomoći će joj da stvori moderan i privlačan izgled. Jednako dobro se kombinuju sa haljinama, tunikama i suknjama.

Tajne pravog izbora

kozne helanke

Kožne helanke savršeno naglašavaju vitkost ženskih nogu, pa se nošenje preporučuje visokim devojkama sa dobrom figurom. Dame sa zaobljenim bokovima poželjno je suziti izbor na mat kožne helanke i kombinovati ih sa kardiganom ili izduženom tunikom. Tanke devojke mogu da nose proizvode od tanke kože, dok vlasnici krivudavih oblika bolje da izaberu model od gustog materijala.

Kako nositi kožne helanke

kako nositi kozne helanke
Različit outfiti sa kožnim helankama

Ovaj komad garderobe može napraviti pravu lepoticu od svake mlade dame. Bitno je znati nekoliko malih tajni. Uprkos činjenici da u garderobi mnogih žena postoji takva odeća, ne znaju sve šta treba nositi sa kožnim helankama. Dakle, vrh može biti apsolutno svako, sve dok lagano prekriva bokove. Važnu ulogu igra dužina helanki. Ako su, kao rezultat aktivnih čarapa i nakon nekoliko pranja, kožne helanke postale nešto kraće, onda možete od njih napraviti odličnu kućnu odeću.

Ukoliko želite da izgledate izazovno i da privučete pažnju, predlažemo vam naše push-up helanke od kože koje možete pogledati ovde. Ove helanke će istaći vašu figuru i zadnjicu i izgledaćete fenomenalno i zavodljivo.

Sjajni i mat modeli

kozne mat i sjajne 1
Mat kožne i kožne sjajne helanke

Zavisno od boje i teksture materijala, ti su proizvodi podeljeni u nekoliko tipova, od kojih svaki može izabrati odgovarajuću kombinaciju. Mnoge devojke su zainteresovane za nošenje kožnih helanki. Proizvodi od sjajnih materijala smatraju se svetlim naglaskom ženske garderobe. Da bi izgledali elegantno, potrebno ih je kombinovati sa pastelnim i neutralnim tonovima. Žene sa mekim strukom mogu nositi helanke sa tunikom koja pokriva zadnjicu. Širok pojas će biti odličan dodatak ovoj kombinaciji. Ne manje zanimljive su pletene tunike koje pomažu da se stvori slika krhke i seksi devojke.

Kožne helanke odlično izgledaju sa pletenim haljinama suženog kroja i različite dužine. Za izlazak na večeru u restoran možete nositi izduženi džemper, lagano prekrivajući bokove. Izdužena majica kratkih rukava sa udobnim patikama i kratkom traper jaknom savršena je za stvaranje prekrasne slike u opuštenom stilu. Tanke devojke srednje visine mogu pokupiti helanke od debelog materijala, dopunjene košuljom koja doseže do sredine bedra. Ali visoke dame mogu nositi bluze bilo koje dužine. Osim toga, helanke se dobro uklapaju u suknje. Ne zaboravite da suknja do kolena vizualno produžava noge. Zato, devojke koje žele da naglase dužinu i vitkost nogu, preporučuje se da obratite pažnju na helanke, dopunjene mini-suknjom.

Predlažemo vam da pogledate naš mat model kožnih helanki ovde, dok sjajne kožne helanke možete pogledati ovde

Šta nositi sa kožnim helankama zimi

kozne helanke zimski outfit
Kožne helanke – zimski outfit

Treba znati da je za hladnu sezonu potrebno odabrati postavljene modele. Takvi proizvodi jednako su relevantni sa elegantnim kaputom ili bajker jaknom. Prilikom nošenja kožnih helanki bitno je da budu dubokog struka. Puno žena su ohrabrene da napuste previše svetle proizvode i daju prednost uskim pantalonama tamnijih boja.

Uz kožne helanke su savršeni kraća jakna ili moderno opremljen kaput. Pobednički zimski izgled stvorit će kombinacija koja se sastoji od tanke svilene košulje, toplih kožnih helanke i voluminoznog kaputa. Osim toga, možete odabrati elegantne udobne čizme.

Opšte preporuke za kombinovanje garderobe

Da biste stvorili predivnu, sofisticiranu sliku, morate slediti nekoliko jednostavnih saveta vodećih stilista. Onima koji se suočavaju sa određenim poteškoćama pri odabiru dodatne odeće, preporučujemo da ostanete na neutralnim stvarima. Nije potrebno kombinovati takve helanke sa drugim proizvodima od kože. Ova kombinacija će izgledati neprikladna, i čak neukusna. Niske žene ne bi trebale birati preduge stvari.

Ništa manje pažnje treba posvetiti izboru cipela. Nošenje neprikladnih cipela ili čizama može vizualno skratiti noge. Za vizualno povećanje dužine nogu morate uskladiti boju cipele sa helankama. Niske devojke bi trebalo da suze izbor cipela na one sa visokim petama, a one koje cene pre svega udobnost mogu nositi ravne cipele.

Pogledajte sve naše modele i boje kožnih helanki koje imamo u ponudi ovde