besplatna dostava za celu srbiju

Kako nositi i kombinovati crvene kožne helanke

Crvene kožne helanke su vrlo upečatljiv komad odeće koji može da bude izazovan, ali i vrlo zanimljiv za kombinovanje. Ako se odlučite za ovaj komad, evo nekoliko ideja kako ih nositi i sa čim ih kombinovati.

  1. Opustite se sa neutralnom bojom

Ako želite da istaknete svoje crvene helanke, jedan od najboljih načina da to uradite je da ih kombinujete sa neutralnom bojom. Na primer, bela bluza ili majica, bež džemper ili crna košulja, sve će to izgledati sjajno u kombinaciji sa crvenim helankama. Ovo će vam omogućiti da crvene helanke budu glavni fokus vašeg izgleda.

  1. Upotrebite druge crvene tonove

Još jedan način da istaknete svoje crvene helanke je da ih kombinujete sa drugim nijansama crvene boje. To može biti tamnija crvena jakna, cipele, šal ili torba. Ovo stvara predivan efekat i pruža vam mogućnost da se igrate sa različitim nijansama crvene boje.

  1. Dodajte malo teksture

Crvene kožne helanke izgledaju neverovatno sa drugim materijalima i teksturama. Možete ih nositi sa nekim čipkanim ili šljokičastim topom, vunenim džemperom, kariranom košuljom ili kožnom jaknom. Ovo će stvoriti dinamičan izgled i dati vam mogućnost da se izrazite na mnogo načina.

  1. Obujte nešto upečatljivo

Kada nosite crvene helanke, možda ćete želeti da dodate malo boje i obućom. Za ovu kombinaciju, pokušajte sa nekim upadljivim cipelama u boji koja se uklapa u vašu kombinaciju. Na primer, možete da obujete crne čizme ili sandale sa visokom potpeticom ili cipele u nekoj drugoj upadljivoj boji, poput žute ili zelene.

  1. Upotrebite crnu odeću

Crvene helanke mogu se savršeno uklopiti sa crnom odećom. Crni top ili košulja, sa crnim cipelama, torbom ili jaknom, izgledaće odlično u kombinaciji sa crvenim helankama. Ovo je jednostavna i elegantna kombinacija koja je uvek u modi.

 

Crvene kožne helanke su savršene za nekoliko različitih prilika, od casual izgleda za svaki dan do izlaska uveče. Bilo koja kombinacija koju odaberete, važno je da se osećate udobno.

Predlažemo vam da pogledate naše crvene kožne helanke koje lako možete kombinovati sa ostalom odećom i obućom ovde