besplatna dostava na sve porudžbine iz srbije

Kako nositi helanke – proleće 2023

Proleće je iza ugla, a sa njim dolazi i obnovljen osećaj za stil i modu. Jedan od najsvestranijih i najudobnijih komada odeće za svako godišnje doba su helanke. Helanke se mogu nositi u casual I elegantnom stilu, i savršene su za svaku priliku. Evo nekoliko saveta kako da nosite helanke u proleće 2023.

Izaberite pravi materijal

Likra je po mnogima najbolji materijal za helanke


Materijal koji odaberete za svoje helanke će odrediti koliko su udobne i raznovrsne. U proleće 2023. u trendu su lagane i prozračne tkanine. Potražite helanke napravljene od pamuka ili likre. Ove tkanine su savršene za toplije vreme i održavaće vam hladnoću i udobnost.

Uparite sa tunikom ili haljinom

Tunika i helanke


Helanke izgledaju sjajno kada su uparene sa tunikom ili haljinom. Ključno je da se uverite da rub tunike ili haljine pada ispod kukova. Ovo će stvoriti laskaviju siluetu i izgledaćete fenomenalno. U proleće 2023. trend za tunike su svetle boje i smeli print. Spajanje šarene tunike sa helankama je odličan način da dodate malo boje svojoj garderobi.

Teksas jakna

Teksas jakna i helanke


Ovog proleća trend su lagane jakne i kardigani. Spajanje teksas jakne ili laganog kardigana sa helankama je odličan način da svojoj odeći dodate malo teksture i dubine.

Izaberite pravu obuću

Obuća i helanke


Obuća koju odaberete da nosite uz helanke će odrediti ukupan izgled vaše odeće. Ovog proleća trend obuće su velike sandale i patike. Spajanje helanki sa parom patika je odličan način da kreirate sportski i ležeran izgled. Za doteran izgled, pokušajte da uparite helanke sa cipelama ili sandalama.

Aksesoari

Aksesoari i helanke


Aksesoari su odličan način da svojoj odeći dodate malo ličnosti i stila. U proleće 2023. trend aksesoara je nakit i velike naočare za sunce. Ako dodate ogrlice ili par velikih naočara za sunce vašoj odeći učiniće je zanimljivijom i modernijom.

Zaključak


Helanke su svestran i udoban komad odeće koji se može nositi na različite načine. Odabirom pravog materijala, uparivanje sa pravim gornjim delom, odabirom pravih cipela i aksesoara, možete kreirati elegantnu i trendi odeću koja je savršena za proleće 2023.

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *