besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu

Sa pravim helankama i ostalom garderobom koja je prihvatljiva na poslu možete uživati u udobnosti helanki dok zadržavate profesionalni izgled.

Verovatno ste se nekada pitali: kako nositi helanke na poslu? Ukoliko vaše radno mesto nema vrlo opušten kodeks oblačenja, verovatno pretpostavljate da ne možete nositi helanke na poslu. Na kraju krajeva, helanke se obično nose na jogi, u teretani, dok se obavljaju kućni poslovi i izležava se na kauču, tako da možda ne deluju kao najprofesionalnija odeća. Međutim, postoji mnogo načina da helanke ubacite u svoju kancelarijsku odeću. Odabirom visokokvalitetnih helanki i njihovim kombinovanjem sa ostalom garderobom koja je prihvatljiva na poslu možete uživati u udobnosti helanki dok zadržavate profesionalni izgled.

1. IZABERITE CRNE HELANKE

da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 940680
Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 5

Ako ste ljubitelj helanki, svesni ste da dolaze u svim mogućim bojama. Iako su pastelno roze ili šareni dezen odlične za čas vežbanja, ne pokušavajte da ih obučete za posao. Ako na poslu želite da uživate u udobnosti helanki, one moraju biti crne. Crne helanke izgledaju mnogo elegantnije i profesionalnije od bilo koje druge boje, a ređe ćete skrenuti pažnju na to da su u stvari odeća za slobodno vreme.

UVERITE SE DA SU VAŠE HELANKE KVALITETNE.

da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 940681
Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 6

Ne biste na posao nosili staru majicu, pa ne pokušavajte ni sa starim ili iznošenim helankama. Helanke lošijeg kvaliteta često izblede nakon pranja ili dva. Uložite u par helanki koje neće izbledeti u mašini za pranje veša i pažljivo ih perite da bi uvek bile u odličnom stanju.

 Okrenite helanke iznutra i koristite deterdžent za crni veš kada ih perete. Ovo će vam pomoći da sprečite da vaše helanke izgledaju istrošeno i izbledelo.

3. OBAVEZNO NOSITE HELANKE KOJE SE NE PROVIDE

da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 940682
Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 7

Tanke helanke mogu izgledati sjajno u prigušenom osvetljenju vaše spavaće sobe dok se pripremate za posao, ali budite oprezni. U jarkom, nepraštajućem osvetljenju vaše kancelarije, iste te helanke mogu biti potpuno providne. Obavezno detaljno pregledajte helanke na jakom i prirodnom osvetljenju pre nego što krenete u kancelariju u njima.

–  Zategnite tkaninu rukama. Ako kroz razvučenu tkaninu vidite kožu, ostavite te helanke za udobnost svog doma.

EKSPERTSKI SAVET

da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 940683
Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu 8

„Trik koji ja koristim: savijem se i gledam u ogledalo da vidim da li su helanke providne. Ako ne prođu taj test, neću ih nositi!“ Olivera