besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Crne helanke – najbolji izbor

Crne helanke se jednostavno lako kombinuju sa svom ostalom odećom i obućom. Možete ih nositi na patike, čizme, cipele i papuče, ne možete pogrešiti.

Kada pričamo o helankama možemo zaključiti da su crne helanke najbolji i najpopularniji izbor, ali zašto je to tako. Crne helanke se jednostavno lako kombinuju sa svom ostalom odećom i obućom. Možete ih nositi na patike, čizme, cipele i papuče, jednostavno ne možete pogrešiti.

Helanke za fitnes – isto dominira crna boja. Kada uđete u teretanu ili neki fitnes centar, videćete da najviše njih nosi crne helanke za fitnes. Ovde treba istaći da se za fitnes uglavnom koriste push-up helanke sa dubokim strukom jer je praktičniji ako radite vežbe za butine ili zadnjicu. Mada i plitki struk može da se nosi.

crne helanke najbolji izbor 94047
Crne helanke - najbolji izbor 3

Po kući se uglavnom nose pamučne helanke jer su one najpraktičnije i lako i brzo se mogu završiti svi kućni poslovi i obaveze, a i najlagodnije se osećamo u njima. Često se desi da se nekvalitetne crne pamučne helanke provide, jer je materijal loš ili veoma tanak pa treba obratiti pažnju na kvalitet i materijal pri odabiru. Pamučne helanke su idealne za kućnu i opuštenu atmosferu.

Sve veći broj firmi ima opušteniji dress code ili ga uopšte nema, što nam ostavlja mogućnost da se slobodnije i opuštenije obučemo, ali opet treba imati na umu da to mora biti pristojno i u skaldu sa poslom koji obavljamo, jer ipak treba zadržati profesionalnost. Zbog ovoga su crne helanke idealan izbor za posao, možete ih ukombinovati uz ostalu garderobu i obuću, a opet izgledati profesionalno. Ako je atmosfera na radnom mestu profesionalna ne preporučujemo vam da nosite kožne ili pamučne helanke, u tom slučaju najbolji izbor su helanke od mokre likre.

Za provode i izlaske samo je vaša mašta granica. Tu možete da kombinujete i kožne helanke, i od mokre likre i lakirane helanke. Ali najbolje kombinacija su crne kožne ili crne lakirane helanke i cipele sa visokom štiklom. Sa tom kombinacijom ćete izmamiti uzdahe kod muškaraca, a i ostale dame neće ostati ravnodušne.

crne helanke najbolji izbor 94048
Crne helanke - najbolji izbor 4

Kao što smo već rekli, koja god da je prilika sa crnim helankama ne možete pogrešiti nikako, a i po mišljenju mnogih dama crne helanke su i najbolji i najsigurniji izbor. Nemojte se plašiti da isprobate razne kombinacije i zakoračite samouvereno gde god pođete.

Nemojte da zaboravite da je crna boja uvek u trendu, pogotovo kada je moda u pitanju. Pored toga, crna odeća sužava tako da su crne helanke odličan izbor ukoliko želite da izgledate mršavije.