Besplatna dostava!
Prijavi se

Uslovi Dostave

NAPOMENA: Ukoliko vašeg mesta i poštanskog broja nema u padajućem meniju pri odabiru adrese isporuke, izaberite najbliže i napišite u napomeni poštanski broj i mesto gde treba da se pošalje, i poslaćemo vašu porudžbinu. Šaljemo u sva mesta u Srbiji.

- Dostava je BESPLATNA za sve porudžbine!

- KURIRSKA SLUŽBA

Robu šaljemo isključivo Post Express-om i nije moguće izabrati drugu kurirsku službu.

- ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1-2 radna dana (za neka mesta može trajati dan-dva duže).

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, vaša porudžbina će biti poslata u najkraćem mogućem roku.

Sve porudžbine do 14 časova (radnim danima) će biti poslate istog dana, a porudžbine posle 14 časova će biti poslate narednog radnog dana.

- PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8 do 19 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidljiva oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči jednom i ako Vas ne nađe na adresi ostavlja Vam obaveštenje gde možete preuzeti pošiljku. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u roku od pet dana pošiljka se vraća nazad. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

- TERITORIJA ISPORUKE

Isporuke vršimo isključivo na teritoriji Republike Srbije. Nije moguće izabrati isporuku za neku drugu državu.

- DOSTAVA DO 12 ČASOVA

Ukoliko vam više odgovora da se pošiljka dostavi prepodne (do 12 časova), napišite u napomeni pri odabiru adrese: Dostava do 12 časova.
Ne naplaćuje se dodatno.Loading