besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki

Leto u Stilu 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki

Kapri helanke, poznate i kao 3/4 helanke, su odličan izbor za letnje mesece. Njihova dužina je idealna za tople dane kada želite nešto udobno, ali ne previše otkrivajuće. U nastavku donosimo sedam načina kako da kombinujete ove helanke i izgledate moderno i chic.

1. Kombinacija sa širokim tunikama

kapri sa tunikom 1
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 8


Kapri helanke savršeno idu uz lagane i široke tunike. Ova kombinacija pruža udobnost i slobodu kretanja, idealna za šetnje pored mora ili gradom. Tunike od laganih materijala kao što su pamuk ili lan su najbolji izbor. Dodajte sandale sa niskom petom i veliku torbu za upotpunjen letnji izgled.

2. Sportski izgled sa kratkim majicama

kapri sa majicom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 9


Za opušten i sportski izgled, uparite 3/4 helanke sa kratkim majicama. Ovo je odlična kombinacija za aktivnosti na otvorenom, kao što su vožnja bicikla ili jutarnje trčanje. Birajte majice u svetlim bojama koje reflektuju sunčeve zrake i pomažu da ostanete sveži. Dodajte kačket i sportske patike za kompletan sportski stil.

3. Elegantno uz dugi kardigan

kapri sa kardiganom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 10


Ako želite da postignete elegantan izgled, kapri helanke možete kombinovati sa dugim kardiganom. Birajte kardigane od laganih materijala u neutralnim tonovima. Ova kombinacija je savršena za večernje izlaske ili posete kafićima. Dodajte sandale sa štiklom i diskretan nakit za sofisticirani izgled.

4. Boho stil sa kimonom

kapri sa kimonom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 11


Boho stil je uvek popularan tokom leta, a 3/4 helanke se savršeno uklapaju u ovaj trend. Kombinujte ih sa šarenim kimonom i jednostavnom majicom. Kimono može biti sa cvetnim ili etno printom za autentičan boho izgled. Dodajte narukvice i sandale sa resama za potpunu boho kombinaciju.

5. Casual chic sa košuljom

kapri sa kosuljom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 12


Za casual chic izgled, kapri helanke kombinujte sa laganom košuljom. Birajte košulje od pamuka ili lana koje su prozračne i udobne. Ova kombinacija je savršena za dnevne izlaske ili čak za neformalne poslovne sastanke. Uparite ih sa cipelama, mokasinama ili baletankama za dodatnu eleganciju.

6. Kombinacija za plažu sa tank topom

kapri sa tank topom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 13


Kapri helanke su odličan izbor za dan proveden na plaži. Kombinujte ih sa tank topom i laganim espadrilama. Birajte topove u živopisnim bojama koje se slažu sa letnjim vibracijama. Dodajte šešir širokog oboda i velike sunčane naočare za zaštitu od sunca.

7. Udoban izgled sa bluzom za hladnije večeri

kapri sa bluzom
Leto u Stilu: 7 Sjajnih Ideja za Kombinovanje 3/4 Helanki 14


Letnje večeri mogu biti sveže, pa je kombinacija 3/4 helanki sa bluzom savršen izbor. Birajte bluze od tankih materijala koji pružaju dovoljno toplote, ali nisu preteški. Ova kombinacija je idealna za večernje šetnje ili romantične izlaske. Dodajte udobne patike ili sandale za završetak ovog opuštenog, ali stilizovanog izgleda.


Kapri helanke su veoma fleksibilan komad garderobe koji se može nositi na mnogo različitih načina. Bez obzira na priliku, možete ih lako prilagoditi svom stilu i osećati se udobno i moderno. Neka ovih sedam ideja posluže kao inspiracija za vašu letnju garderobu.