Besplatna dostava!
Prijavi se
Blog online prodavnice - Ženske Helanke

Blog

8 kreativnih načina da iskoristite svoje iznošene helanke

Jednom kada rasteglite i istrošite helanke, one su prilično beskorisne i obično završe na deponiji... ali da li su?

Pročitaj

Pamučne Helanke - Savršen Izbor za svaki dan

Svaka žena mora da poseduje pamučne helanke u svom ormanu, jer su one neizostavni deo kada uživamo u udobnosti svog doma.

Pročitaj

Kako Nositi Kožne Helanke

Želite da izgledate elegantno i sa stilom, ali ne znate ili niste sigurne šta možete kombinovati sa kožnim helankama? Pročitajte naš članak i saznajte smernice za idelane kombinacije sa kožnim helankama.

Pročitaj

Vrste Ženskih Helanki

Kao i sva ostala ženska garderoba, tako i ženske helanke imaju više vrsta. Otkrijte koje su to sve vrste i pronađite onu koja vama najviše odgovora.

Pročitaj

Sjajne Helanke

Da li te interesuje od čega su napravljene sjajne helanke i zašto su toliko popularne. S obzirom na to da svojim sjajem privlače pažnju, dobre su za izlaske.

Pročitaj

Savremene Helanke

Sve što treba da znate o savremenim helankama. Od čega su helanke izrađene, kako se nose, kako se kombinuju sa ostalom garderobom i da li muškarci nose helanke?

Pročitaj

Helanke Značenje

Sve što trebate da znate o helankama! Saznajte kada i kako se nose helanke, od čega se proizvode i šta znače. Helanke su neizostavni modni trend današnjice!

Pročitaj

Helanke za Fitnes - Kako Odabrati Prave

Dobar par helanki vam može pomoći da poboljšate učinak na treningu, ali bitno je da posedujete kvalitetne helanke izrađene od materijala koji su pogodni za trening. Ovde vam otkrivamo šta sve trebate da znate i na šta sve da obratite pažnju kada kupujete helanke za fitnes.

Pročitaj

Ženske Helanke - Top Karakteristike

Koje su to top karakteristike koje ženske helanke poseduju i šta one donose vama i vašem izgledu.

Pročitaj

Kako izabrati savršene helanke za trening

Helanke su dizajnirane i proizvedene za specifične namene, i sa sirovinskim detaljima koji mogu povećati učinak tokom treninga.

Pročitaj

Ženske Helanke Kroz Istoriju

Ženske Helanke pravi bum doživljavaju 80-ih kada su zbog naglog porasta popularnosti fitnesa helanke postale broj jedan odevni predmet kod žena.

Pročitaj

Da li je u redu i kako nositi helanke na poslu

Sa pravim helankama i ostalom garderobom koja je prihvatljiva na poslu možete uživati u udobnosti helanki dok zadržavate profesionalni izgled.

Pročitaj

Kako Da Nosite Vaše Omiljene Helanke

Helanke se nezavisno od modnih trendova nose tokom vežbanja, trčanja i ostalih sportskih aktivosti. Savršeno stoje na patike i uz neki top, široku majicu ili oversized duks.

Pročitaj

Crne Helanke - Najbolji Izbor

Crne helanke se jednostavno lako kombinuju sa svom ostalom odećom i obućom. Možete ih nositi na patike, čizme, cipele i papuče, ne možete pogrešiti.

Pročitaj

Šta je Mokra Likra

Mokra likra je rastegljivo vlakno kombinovano sa drugim tekstilnim vlaknima čini materijal visoke elastičnosti. Ne upija vodu i otporna je na telesna ulja. Poseduje izuzetnu elastičnost - posle rastezanja i do 600% vraća se u prvobitno stanje bez oštećenja.

Pročitaj

Zimske helanke - tople i udobne

Birajte helanke sa visokim strukom tako da zima ne može da dopre do vašeg tela. Znate kako mame vole da nas opominju da ne idemo sa golim stomakom i leđima. Uz par helanki sa visokim strukom ćete rešiti maminu zabrinutost a ujedno ćete se rešiti i zime.

Pročitaj
Loading