besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Sjajne helanke

Da li te interesuje od čega su napravljene sjajne helanke i zašto su toliko popularne. S obzirom na to da svojim sjajem privlače pažnju, dobre su za izlaske.

Dobra vest je da se sjajni trend vratio i ne govorimo samo o sjajnim gamašama koje c´emo nositi u klubu u subotu uveče, već i zbog kombinacije sa ostalom sjajnom garderobom. Retro trend pretočen je u vrhunski izbor aktivne odec´e, koji je upečatljiv i moderan više nego ikad ranije. Uz niz boja i stilova u našoj ponudi, sigurno c´ete pronac´i svoj savršeni par.

Krajem prethodne decenije nakon najave kreatora modnih trendova pojavile su se veoma sjajne helanke koje imitiraju sjaj metala (eng. lamé), kože (eng. leather-look), gume ili imaju tzv. mokri sjaj (eng. wetlook). Promovisali su ih vodeći modni dizajneri, a popularizaciji su doprinele poznate glumice i pevačice.

Napravljene su od mešavine najlona i spandeksa i dostupne su u velikom broju boja i dezena, ali su najčešće crne, srebrne i zlatne. S obzirom na to da svojim sjajem privlače pažnju, dobre su za izlaske.

Sport i helanke

Helanke se svih ovih godina nezavisno od modnih trendova nose tokom sportskih aktivnosti, za vežbanje, trčanje, plesanje, po hladnom vremenu ispod suknji navijačica ili fudbalerskih šorceva. Napravljene su od izdržljivih sintetičkih materijala, koji zadržavaju telesnu toplotu, ali omogućavaju koži da diše. Nose ih i muškarci i žene.

Izvor:Wikipedia