besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

www.zenskehelanke.rs je online prodavnica usko specijalizovana za prodaju ženskih helanki na teritoriji Srbije. Firmu su osnovale dve najbolje drugarice Olivera i Dušica, a ideja je potekla tako što su jedan dan sedele i tražile helanke, Olivera kao mlada mama koja se najlagodnije oseća u helankama dok čuva dete i radi po kući, i Dušica koja je strastvena za fitnes, i diskutovale kako nema nijedna online prodavnica gde je objedinjena ponuda najrazličitijih helanki i koja je specijalizovana samo za helanke. I tako se rodila ideja za pokretanje ove online prodavnice.

Naše helanke su proizvedene u Srbiji, i imamo uvoz iz Turske i Kine, i garantovanog su kvaliteta. U ponudi imamo helanke za trening, helanke za fitnes, helanke za jogu, helanke za trčanje, helanke za izlaske, helanke za posao i za sve ostale aktivnosti i prilike. Širok izbor raznovrsnih dezena: jednobojne, šarene, maskirne, kombinovane, helanke sa životinjskim printom i još mnogo drugih dezena.

Kvalitet i brzina usluge su nam najbitniji, jer cenimo naše mušterije. Porudžbine šaljemo svakog radnog dana i uglavnom se isporuče odmah sutradan, i usluga dostave je BESPLATNA za sve porudžbine na teritoriji Srbije uključujući i Kosovo. Na sva pitanja odgovaramo odmah i tu smo uvek da vam pomognemo oko bilo čega.

Isporuku vršimo i u BiH i Crnu Goru i cena dostave je u skladu sa cenovnikom.

Konstatno radimo na unapređenju usluge i ponude, i stalno ubacujemo nove modele, imamo rasprodaje i popuste. Od nas uvek možete očekivati najbolje ponude za Vas i najbolji kvalitet.

Uverite se sami u naš kvalitet i vrhunsku uslugu.

Osnovni podaci kompanije

Naziv firme: Hygge Fashion

Adresa: Toze Markovića 10, 26000 Pančevo, Srbija

Šifra delatnosti: 4791

Matični broj: 65892596

PIB: 112127349

Kontakt tel.: 0603782020

e-mail adresa: info@zenskehelanke.rs