besplatna dostava za sve porudžbine iz srbije

Da li su helnake pravi izbor za trening u teretani

Da li su helnake pravi izbor za trening

10 razloga zašto odabrati helanke za teretanu – Fokusiraj se na vežbe a ne na odeću – Helanke će sigurno pratiti svaki tvoj pokret

Kada birate odeću za teretanu morate razmišljati o nekoliko stvari. To su udobnost, izdržljivost, fleksibilnost i pokrivenost. Helanke su uvek najbolja opcija jer obuhvataju sve. Daju vam mogućnost da uradite sve vrste vežbi, bezbrižno. Komadi odeće koji vas konstantno štipaju, žujaju ili koji zahtevanju prilagođavanje su definitivno za izbegavanje.

Odeća za vežbanje ne bi trebalo da vam odvlači pažnju i fokus. Zapamtite da ste došle da iskoristite vaše vreme za trening i opuštanje, tako da nema prostora za rasipanje pažnje i energije na odeću. Navešćemo vam nekoliko prednosti nošenja helanki u teretani:

1.NE ŠETAJU GORE-DOLE

Kada izaberete helanke visokog struka potpuno ste pokriveni bez obzira na položaj u kojem ćete se naći. Bez obzira da li radite jogu, čučnjeve, trbušnjake, ne morate da brinete da li se nalazite u neprijatnom položaju i da li izlažete neki deo tela koji ne želite. Sve ostaje pokriveno, fokus je usmeren na vežbanje a ne na navlačenje pantalona ili majice.

2. OSEĆATE SE U NJIMA KAO U DRUGOJ KOŽI

Udobne su i možete ih nositi dugo vremena. Njihova rastegljiva priroda čini da se osećate kao da ništa ne nosite. Helanke su rastegljive i prijanjaju uz noge ma koliko zahtevna vežba bila. Prozračne su za razliku od običnih pantalona u kojima se možda više znojite. Pored toga naglašavaju formu pa imaju i motivacioni efekat.

3. NEMAJU ROK TRAJANJA

Helanke nemaju rok trajanja. Novi dizajni i boje se uvek pojavljuju i možete ih nositi bez obzira na godine. Koji god model da odaberete nećete pogrešiti. Ako imate nekoliko pari, možete ih nositi godinama. Toliko su raznovrsni da ih možete nositi i van teretane.

4. IZGLEDAJU SJAJNO

da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 9402794
Da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 4

U helankama sigurno izledate sjajno i mogu vam pomoći da se osećate bolje. Napravljene su od materijala koji sabija vašu kožu i tako poboljšava vaš izgled. Helanke su mnogo bolje od druge sportske odeće koja može naglasiti vaše mane. Ako tražite odeću za teretanu koja će vas osnažiti i učiniti da se osećate bolje, obavezno nabavite par helanki.

5. RAZNOVRSNOST

Postoji širok izbor helanki tako da lako možete pronaći nešto što vam se sviđa. Helanke sa dubokim strukom su popularne zbog svoje udobnosti a ujedno prekrivaju stomak. Naše push-up helanke su odlične za isticanje i oblikovanje vaše zadnjice. Helanke sa mrežicom imaju efekat hlađenja. A postoje i modeli koje možete nositi i van teretane.

6. PRAVE HELANKE ĆE SVE DRŽATI NA MESTU!

Bez obzira da li uživate u dizanju tegova, trčanju, jogi ili drugim vrstama vežbi, helanke će vam pomoći da stvari držite na mestu. Helanke podržavaju vaše telo u svim delovima, uključujući kvadricepse, listove i gluteuse. Ovo vam daje dodatnu prednost za sve vrste vežbi i izazova.

7. MOŽETE IH NOSITI I VAN TERETANE

da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 9402795
Da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 5

Privlačnost helanki prevazilazi teretanu. Možete ih nositi kada obavljate poslove, putujete ili se opuštate kod kuće. Helanke su privlačne i lake za nošenje. Ne morate da ograničavate njihovu upotrebu na teretanu.

8. LAKE SU ZA NOŠENJE

Helanke se veoma lako nose. Kada se pripremate za vežbanje, možda ćete biti više zabrinuti za kondiciju i udobnost nego za modu. Helanke su savršen izbor jer služe obe funkcije i olakšaće vam spremanje.

9. PRISTOJNE SU

Ako želite da vežbate u nečem slatkom i udobnom, ali ne previše otkrivajućem, helanke su savršen izbor. Odlične su za konzervativne devojke koje bi želele da ostave malo prostora za maštu.

10. MOTIVACIJA

Postoje modeli helanki koje savršeno stoje i naglašavaju vaše obline. To vam može dati motivaciju koja vam je potrebna za vežbanje. Motivacija je jedan od bitnijih faktora za odlazak u teretanu Sve što je potrebno da uradite je da obučete vaše omiljene helanke da se pogledate u ogledalo i odmah ćete dobiti inspiraciju da trenirate. Helanke vam pomažu da izgledate sjajno i kada vežbate.

HELANKE SU DEFINITIVNO “MUST HAVE” KOMAD ZA TERETANU 

da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 9402796
Da li su helnake pravi izbor za trening u teretani 6

Pri odabiru pravih helanki za treninge morate uzeti u obzir više od dobrog izgleda. One treba da su elastične, udobne i mekane, koje se odlično osečaju na vašoj koži. Pored toga bitno je da budu prozračne da vam koža diše i da vam ne bude vruće u njima. Sve ostale karatekteristike su samo plus i stvar ličnog ukusa i mode.

Na kraju, razmislite i o funkcionalnosti. Trebalo bi da odgovaraju vrsti aktivnosti koje nameravate da obavljate. Helanke napravljene od materijala koji upijaju znoj i lako se suše su odlične za kardio trening. Ako trčite na otvorenom, potrebne su vam helanke sa malim džepovima. Ako vaša vežba zahteva puno savijanja, istezanja i sedenja, potrebne su vam rastezljive helanke.

Postoji mnogo razloga zašto su helanke pravi izbor za trening u teretani. Probajte i uverite se same!